COPILĂRIA MEA… A TA… A LOR

Ce pot spune oare despre copilăria mea…? Dar TU ? 

A fost și încă mai este una dintre cele mai prețuite comori pe care nimeni nu ți-o poate lua din sufletul tău în care înflorește din ce în ce mai mult. Copilăria mea este cel mai important lucru pe care l-am primit în această viață.

Mă gândesc cum să mi-o trăiesc din plin, să o împart cu pritenii și cu toată natura care îmi poate oferi adevărate jocuri felurite.


Copilăria este un tărâm magic. Nu știm când și unde începe și nu știm când și unde se termină. Ne trezim doar că numai suntem copii, că am ieșit din copilărie, uneori fără să o fi trăit pe deplin... Copilăria este o lume fermecată, duioasa, dulce, lină, în care orice se poate întâmpla. Orice! Este vârsta la care suntem cel mai aproape de Dumezeu si de toate tainele existenței. Ne putem întâlni oricând cu balaurul cu șapte capete, cu zgripțuroaica cea haină, putem fi vrăjitori, eroi din filme sau benzi desenate, putem vizita orice loc din lume cu ochii minții și să credem cu tărie că am fost acolo cu adevărat...desigur… POVESTILE AU MAGIA LOR :

,, Era de mult, pe meleagurile de odinioara, o floare atat de viu colorata si frumoasa, dar aceasta floare era trista pentru ca nu avea prieteni pana cand, intr-o zi, cand razele soarelui cadeau pe fata galbena a flori facand-o sa se simta macar o clipa fericita, crescu langa ea un bujor rosu ca focul,catifelat si gingas. La inceput si el a fost trist ca nu avea o prietena, dar o zana asa de buna la dus in padurea celor o mie de minuni. Acum are o prietena cu care poate să se joace.,,

Așa este și cu un copil: are nevoie de prieteni pentru a găsi veselia, de spijin pentru a o căuta și de îndrumare pentru a se gândi la această idee strălucită.

PORNIND DE LA MAGIA POVEȘTILOR doamnele educatoare,  doamna director , personalul de îngrijire și personlalul de la bucătărie s-au străduit să le ofere preșcolarilor o zi de neuitat, ziua de 1IUNIE sub genericul ,,E ZIUA TA COPILE DRAG !.

Copii au fost încântați de acțiunile desfășurate în curtea grădinieței și bucuria le-a fost și mai mare când binemeritata răsplată TORTUL ANIVERSAR CU ARTIFICII…CEA MAI DULCE RECOMPENSĂ a sosit!

Galerie foto

Activități de 1 Iunie, 2011