Diverse concursuri 2010

1
File: Cercul_pedagogic_al_educatoarelor.JPG
Description:
Size: 0.92 Mb
Time: 18.11.2010 12:11
  0.92 Mb
  0.94 Mb
  0.94 Mb
  114 Kb
  103 Kb
  1.41 Mb
Page 1 of 3

Lasă un comentariu

Pagina 1 din 1 1

#11 Chris a scris in data de: 07.06.2012 07:54
Mona spune:Karmenn, daca nu gasiti o sltioue mai buna pentru el, eu as putea sa-l iau in Bucuresti. Am unde sa-l cazez temporar pana ii gasesc stapan. Cel putin nu mai sta la adapost. Pare foarte trist! (Te rog spune-mi ce costuri ar fi, inclusiv cele de transport daca poti gasi o sltioue in acest sens.Ma poti contacta si pe mail: Merci,Mona
#10 Syca a scris in data de: 07.06.2012 06:12
angel spune:Foarte mare atentie la ce seatmni! In urma presiunilor, asa a vrut si primaria Rm Valcea, sa ne multumeasca si sa ne dea noua, asociatiei, adapostul Feteni sa ne ocupam de el! Numai ca, in timpul discutiilor, stupoare: aflam ca hotararea de consiliu se modificase peste noapte, pe ascuns(din forma pe care reusisem tot noi s-o obtinem-sterilizare si returnare, in captivitate pe viata)! Printre care se impunea strangerea cainilor in adapsot la foc continuu pai unde sa bagi mii de caini, cu o capacitate de 200 locuri, si multe alte aberatii Acum ei asta fac, strang in continuu, dar nr ramane constant!
#9 Ruby a scris in data de: 06.06.2012 21:51
Cicero spune:Sa vedem. Nu puteti actpeca pur si simplu pentru ca, de unde bani? Sa refuzati pur si simplu nici asta nu se poate. Tot din motive strategice. Eu zic ca bine ar fi sa mergeti la un fel de negociere. Sa cereti o situatie lunara a bugetului aferent acestei activitati, in fiecare luna de 2 ani incoace. Sa fie FOAARTE PUBLICE toate sumele alocate de primarie pentru asta, de acum incolo, asta in caz ca actpecati, si foarte clar comparate cu ceea ce au avut ei. Dar DRAGILOR, este si o ocazie de a insista pe varianta STERILIZARII. La urma urmei asta vrem, nu? Puteti da un raspuns de genul Apreciem bunavointa de care dati dovada in rezolvarea aspectelor . este minunat ca ne considerati un partener viabil in abordarea problemelor comunitatii va reamintim ca noi am sustinut intotdeauna solutia sterilizarii . Daca intr-adevar va pasa si vreti sa colaboram pt rezolvarea reala, faceti-o in aceszti parametri. si pe urma concret ce cereti de la ei PNENTRU STERILIZARE. Asta cred ca ar fi cea mai buna abordare.
#7 Angelica a scris in data de: 06.06.2012 20:16
Tineri și nu numai. Pot fi poze serioase, pot fi hazli sau ușor ironice. Dintr-o zi cu soare sau dintr-o zi ploioasă.
#6 Leghornmachine a scris in data de: 16.03.2012 22:57
Am comandat 5 trriouci pentru copii cand au fost la reducere 30% si am primit confirmare in factura proforma ca le aveti pe toate, apoi in mail-ul trimis de dumneavoastra am vazut ca vin doar doua din ele.De ce oare?
#5 Teresa a scris in data de: 16.03.2012 21:20
Cum de in strainatate nu exsita grija asta excesiva pentru viata cetatenilor? In Austria am facut baie in 5 lacuri, pe maluri diferite, in 12 zile. Toate aveau margini de tot felul, si adancimi peste 50 de metri.Si da, logica mea chiar cred ca se aplica. Daca ai avea un semafor in desert, ai sta la el? Pe strazi/sosele mor in fiecare zi oameni, dar accesul nu e interzis. De pe poduri, tot felul de dobitoci s-ar putea arunca in cap, totusi accesul nu e interzis. Argumentul cu oprirea echipamentelor pentru cautarea inecatului e, recunosc, unul la care nu m-am gandit si e bine ca mi-ai zis. O sa iau in considerare. Chiar o sa plec, cu prima ocazie, fac planuri deja ;).Inteleg ca tie iti place in Romania, nu? Si-ti convine totul, si situatia ti se pare ca nu ar avea cum sa fie mai buna, nu?Eu si altii ca mine suntem doar nebuni pretentiosi cand ne declaram nemultumiti, right? Inteleg ca nici nu te deranjeaza sa-ti strici masina pe drumuri aiurea, esti de un calm desavarsit. Asta daca nu iei o groapa mare, iti rupi o roata si intri direct intr-un camion din sens opus. Si-atunci o sa-mi spui ca un lac prezinta riscuri ascunse. :) Soseaua nu :) asta daca mai scapi. Presupun ca nu consideri c-ar fi nevoie de niste autostrazi, poate tu ai 60 de zile de concediu pe an si-ti poti permite sa faci pe drum pana la un obiectiv oarecare de 3 ori mai mult decat e normal. Nu m-ar deranja sa existe zone restrictionate pe aceste lacuri, sa fie obligatoriu sa ai vesta de salvare pe tine, reglementari, preturi de intrare, etc. Dar nu pot accepta sa fie interzis tot si gata. Ca sa-ti mai dau una sa-ti cada greu la patriotism. Anul asta nu mai merg in Romania la mare, pentru ca e caca intr-insa, l-am vazut eu (si-am plecat acasa), pentru ca nu s-a gandit nimeni sa fie multe-multe toalete decente pe plaja sau foarte aproape. Asa ca o sa merg la unii de au asa ceva. Si eventual mai ieftin :). Si nu, nu la bulgari.Nu sunt patriot si nici nu inteleg conceptul.Acum, alexandra, multumesc pentru sfaturi si linkuri. Chiar daca nu-mi place cum pune Andrei problema vis-a-vis de mine si de parerile mele, blogul lui e informativ. Am vazut in blogrolul lui pe unul dintre fotografii "mai vechi" cu care mai ieseam la un peisaj, ce vremuri...Pe jos as merge. Pe lacul asta o fi voie cu ambarcatiuni? Ca in cazul asta as merge cu masina pana mai aproape, ca-i grea canoea.
#4 Dawaanyam a scris in data de: 16.03.2012 14:44
au dus faima orasului in lume Monitorul de Botosani: Femei peiarmte la Gala valorilor BotosaniLife: Gala valorilor feminine din Botosani Luptra pentru emanciparea femeii: Gala valorilor feminine la Botosani Stiri.Botosani.ro: 7 martie
#3 luis a scris in data de: 16.03.2012 13:40
Am un nokia pe care nu il folosesc la net. Il am din 2008 si l-am pmriit nou nout cu 0 ore vorbite. Acum am peste 1200 de ore in are am sunat. Media e undeva la o ora si 30 de minute pe zi si asta fara apelurile pmriite. Platesc telefonul in general peste 200 lei pentru o luna!:)
#2 Julia a scris in data de: 16.03.2012 11:31
mă eu umblu mult prin oraș een timpul zilei și sunt găsit doar pe eletfon. Dar een principiu cam asta e media pentru mine, indiferent dacă sunt eentr-o relație sau dacă socializez mult cu unii oameni
#1 Renata a scris in data de: 16.03.2012 08:21
Dear lord, dar cu cine vorbiți ate2t?! Eu am 60 de minute een afara rețelei și nu le „vorbesc” pe toate. Și mai am eencă vreo 60 een rețea, nici pe alea nu apuc să le „vorbesc”. Zilnic, nu cred că besvorc mai mult de 5 minute, dacă e să fac o medie. De fapt, sunt zile een care telefonul meu stă aruncat prin pat sau pe vreo noptieră, fără să mă ating de el. Ce-i drept, din 24 de ore, 18 ore sunt online pe skype și pidgin.