Eusebiu Șchiopu

Eusebiu Șchiopu

"Despre marketing s-ar putea spune multe lucruri insa cea mai buna caracterizare am auzit-o la o conferinta tinuta la Bucuresti de Drayton Bird: 'Marketingul este ca sexul la adolescenti, toata lumea vorbeste de el, multi pretind ca il fac, dar putini sunt cei care il fac cu adevarat'
De obicei, cand ai doar 22 de ani, este destul de greu sa inglobezi cateva fraze care sa umple spatiul denumit generic “about me”; din fericire la mine nu este cazul. Din contra, chiar pot spune cu mandrie ca “faceam marketing cu mult timp inainte de a sti ce inseamna ala marketing”. La 20 de ani am renuntat la facultate – asta dupa ce, primul an il terminasem cu media 9.87.
De ce am renuntat? Din doua motive. Primul. Pentru ca mi-am dat seama ca scoala imi distrugea creativitatea si ma pregatea sa devin un… angajat. Al doilea. Mi s-a oferit oportunitatea de a intra in afaceri. Impreuna cu 2 parteneri (mult mai destepti decat mine) am deschis o firma care, dupa 2 ani si 6 luni, a ajuns sa colaboreze cu 743 de firme dintre care 93.67% sunt companii cu peste 50 de salariati. Acest lucru a fost posibil (si) datorita marketingului direct.
Nu sunt speaker, nu sunt trainer, ci sunt un antreprenor care a constientizat rolul enorm pe care il joaca marketingul in orice afacere si sunt bucuros ori de cate ori am ocazia sa impartasesc din experianta si cunostintele pe care le-am acumulat."

Blog, Linkedin, Twitter

 

Înapoi

Taguri