Proiectul "Citadela cunoașterii și Informației"

Proiectul "Citadela cunoasterii si Informatiei" este proiectul nostru castigator in cadrul ASSOCLIC 1-2010 derulat de ATELIERE FARA FRONTIERE ROMANIA in anul 2010.
Multumim pentru sprijin si incredere CENTRULUI PENTRU DEZVOLTARE SOCIALA CEDES SIGHISOARA in numele careia s-a depus acest proiect. Proiectul castigat a adus un numar de 5 calculatoare Scolii Generale Apold care vor fi folosite in derularea acestui proiect. Proiectul este rodul muncii invatatoarei Naghi Edit de la Scoala Generala Apold, sustinuta de profesor Carmen Moica directorul scolii.
Cele 35 de proiecte ale ONG-urilor romanesti au fost premiate in cadrul ASSOCLIC 1-2010. Pentru cele 35 de proiecte s-au acordate 200 de calculatoare reconditionate in cadrul atelierului de insertiune ATELIERE FARA FRONTIERE.
Pe data de 17 iunie a avut loc jurizarea proiectelor eligibile depuse in cadrul proiectului ASSOCLIC 1-2010. Membrii juriului reprezentand o parte din partenerii de proiect (BRD, GDF Suez Romania, Fundatia EOS, ECO TIC, Microsoft, McCANN PR si Centras) au fost deosebit de incantati de calitatea proiectelor depuse de asociatiile din intreaga tara.
Rezultatele jurizarii au fost extrem de stranse. Calculatoarele acordate pentru castigatori vor fi utilizate pentru desfasurarea proiectelor propuse, proiecte create pentru comunitatile locale in scopul de a creste accesul la educatie si tehnologia informatiei pentru publicul aflat in dificultate.
Din 71 de proiecte inscrise, 35 de proiecte au fost premiate, acordandu-se prin donatie un numar de 200 de calculatoare.
Proiectul nostru a primit 5 calculatoare avand un punctaj de 25.17 puncte (locul 10 ).
Multumim tuturor celor care s-au implicat in aceasta realizare si celor care se vor implica in derularea acestui proiect.

Taguri