Întâlnire IT de excepție cu Jecelyn Yeen, prezentatoarea a Chrome DevTools pe Youtube, la Republic Hub

Jecelyn Yeen, unul din principalii vectori de imagine a Chrome DevTools pe Youtube, vine la Republic Hub. Evenimentul va avea loc vineri, 9 iunie 2023, începând cu ora 18:00, la Republic Hub – Sântana de Mureș, strada Școlii, nr. 229.

E un moment important pentru comunitatea IT din Târgu Mureș, iar Reea este onorată să poată fi gazda unui profesionist de asemenea calibru. De asemenea, este și primul eveniment IT la Republic Hub, un spațiu comunitar care găzduiește concerte, dezbateri, ateliere și, iată, acum și evenimente IT.

Tema întâlnirii: Modern Web Debugging

În cadrul prezentării, Jecelyn va vorbi despre practicile actuale din procesul de debugging, avantajele aduse de DevTools și cum se pot folosi aceste instrumente pentru a depana eficient aplicațiile în procesul de dezvoltare.

Jecelyn Yeen este inginer DevRel la Google, lucrând la Chrome DevTools și Browser Automation. Munca ei se concentrează pe înțelegerea și activarea ecosistemului în jurul instrumentelor de dezvoltare. Ea ajută la identificarea și prioritizarea schimbărilor platformei și colaborează cu echipa de ingineri pentru a dezvolta următoarea generație de instrumente dedicate programatorilor.

Biletele se pot achiziționa de  aici însă dacă ești interesat e bine să te grăbești, fiindcă numărul de locuri va fi limitat.