Spectacol de teatru pentru copii - 1 iunie 2021, fosta Uzina Foto din cartierul Unirii

Cu ocazia Zilei Copilului Educație în Mureș și Art & The City organizează un eveniment colorat pentru toți copiii, care ne luminează viețile. Evenimentul constă într-un spectacol de teatru susținut de două absolvente ale Universității de Arte din Târgu-Mureș, Larisa Giurgiu și Alexandra Moldovan, care în prezent sunt protagonistele mini-seriei Domnisoara Lala, ale carei episoade sunt disponibile online pe canalul de YouTube Educatieinmures.ro ( accesează link emisiune Domnisoara Lala: https://www.youtube.com/watch?v=sjXu-JW24rU ).

Locația în care se va desfășura evenimentul este Fosta Uzină Foto din cartierul Unirii, strada Plopilor numărul 11, un spațiu neconvențional, plin de culoare, atractiv pentru copiii de toate vârstele și bineînțeles, adaptat condițiilor actuale generate de pandemie. Spectacolul începe la ora 14:00, are o durată de aproximativ 50 de minute, este un spectacol interactiv care îi provoacă și implică în mod direct pe cei mici. Pentru că e Ziua Copilului și pentru că totul este despre ei, la final fiecare copil va pleca acasă cu un mic cadou surpriză care să îi facă ziua și mai frumoasă. Biletele se pot achiziționa atât online cât și la fața locului, iar pentru cei însetați și înfometați va fi pus la dispoziție, un food truck, care să dezmierde poftele.

Spectacolul „Domnișoara Lala împreuna cu prietenii ei cei mai buni Iepurica Fifi și Tom cel Curios” vine cu un plus de energie, o multitudine de culori, emoție, fericire, 3 personaje drăgălașe care îi vor purta pe copii în lumea zâmbetelor într-o zi specială dedicată lor. Tom este un băiețel extrem de curios și de cele mai multe ori intră în bucluc datorită curiozității lui, Lala și Iepurica Fifi îl ajută mereu să iasă din încurcătură.

Spectacolul invită toți curioșii să se alăture împreună cu părinții și să se lase purtați în povestea Domnișoarei Lala care vine cu prietenii ei în căutarea unor noi camarazi de joacă! Împreună ne vom distra și vom sărbătorii cum se cuvine Ziua tuturor copiilor.