Despre noi

Str.B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 48
Mun. Tîrgu Mureș
Județul Mureș
Telefon:0365-730941
E-mail:gradinitapitigoi@yahoo.com

Se poate observa cum problematica lumii contemporane a generat în sfera educației noi obiective care conferă puterea educației și capacitatea de a contribui cu resursele specifice la construirea viitorului.

În acest sens am conceput ideea că unitatea noastră să devină GRĂDINIȚĂ ECOLOGICĂ,creând un program de educație ecologică, o integrare a lui în finalitățile mari ale educației.

Grădinița functionează din anii 1971. În  momentul actual funcționează cu trei grupe de copii.

Baza materială

  • un birou,
  • un vestiar pt.copii,
  • sală pedagogică pt.activități opționale ca: lb.engleză,balet și de cunoașterea mediului.

Grădinița are o curte corespunzătoare conform programului ecologic.

 

Materialele publicate în cadrul acestui portal pot fi descărcate gratuit. Vă invităm să descărcați cele mai recente planșe de colorat și fișe didactice.

Programul de funcționare al instituției

Grădinița funcționează zilnic, de luni până vineri între orele 800-1200 .

Materialul  ne-a fost trimis de către instituție.

Lasă un comentariu

Pagina 1 din 1 1

#1 LaurayMaxi a scris in data de: 17.07.2012 07:00
Buna ziua,Dand click dupa click pe google si ctniid ceva comentarii despre Radu Cinamar pe un blog am ajung aici. Si am gasit o referinta despre Deva. Sunteti din Deva? Daca da, poate ne putem vedea pt. ca sunt si eu din acelasi oras si in plus de asta de vreo cativa ani sunt reiki master usui. Un mai la adresa de aici si eventual mai vb. pe larg acolo sau la telefon.Cu Stima al dvs.Daniel I.PS Imi cer scuze pt. intratu-l intempestiv peste dvs.

 

Materialele publicate în cadrul acestui portal pot fi descărcate gratuit. Vă invităm să descărcați cele mai recente planșe de colorat și fișe didactice.