Concursul "Teatru pentru toți"

Câștigă o invitație pentru două persoane la teatrul Studio din Tîrgu-Mureș!

Tot ce trebuie să faci este să găsești pe site-ul http://cultura.inmures.ro răspunsul la întrebarea: Cine este regizorul spectacolului "Oamenii cavernelor" care se joacă la Teatru Studio din Tîrgu-Mureș? Poți câștiga o invitație pentru două persoane la acest spectacol!

Biletele pentru piesa "Oamenii cavernelor", sunt oferite de către portalul http://educatie.inmures.ro și Teatrul Studio din Tîrgu-Mureș.

Spectacolul „OAMENII CAVERNELOR” a fost construit pornind de la piesa lui William Saroyan și este, după cum precizează și regizorul spectacolului  - „o poveste despre lumea teatrului, despre tristețea creației, despre înălțarea și decăderea creatorilor, o poveste ce se repetă la infinit întrucât teatrul nu va muri niciodată; în acest spectacol se râde și se plânge...

Seara petrecută alături de actorii acestui spectacol, vă asigurăm că o să fie una deosebită, iar sfârșitul de săptămână îl veți începe cu zâmbetul pe buze.
Spectacolul va avea loc sâmbătă, 27 februarie 2010, la ora 19.00, la Teatrul Studio.

Regulament:

- Trimiteți răspunsul în formularul de mai jos la intrebarea: Cine este regizorul spectacolului "Oamenii cavernelor" care se joaca la Teatru Studio din Tîrgu-Mureș? (puteți găsi răspunsul citind agenda evenimentelor culturale din Tîrgu-Mureș, de pe site-ul http://cultura.inmures.ro)

 

- Răspunsul trebuie să conțină numele și prenumele regizorului piesei "Oamenii cavernelor".

- În formular vă rugăm să ne dați o adresa de mail validă pentru a vă anunța dacă sunteți câștigătorul acestor bilete.

- Ne puteți scrie până în data de 26 februarie 2010, orele 17.00.

- Trei dintre cei înscriși vor câștiga prin tragere la sorți două bilete la acest spectacol.

Așteptăm cu drag răspunsurile voastre și vă dorim mult succes!

MASK ERROR: Content Element type "powermail_pi1" has no rendering definition! Have you cleared TYPO3 cache?

Taguri