Concurs de mărțișoare

Pentru că se apropie luna martie ne-am gândit să vă propunem un concurs de marțișoare la care toți participanții vor primi un premiu. Primirea lucrărilor începe în data de 17.02.2011 și se încheie în data de 8 03.2011. Votarea mărțișoarelor pe pagina de Facebook a site-ului www.educatie.inmures.ro începe din momentul postarii și se încheie în data de 21.03.2011 inclusiv.

Urmărim prin acest concurs dezvoltarea imaginației și creativității elevilor, formarea de deprinderi practice și stimularea spiritului de competiție. În ultimii ani nu prea se mai oferă mărțișoare, mai ales mărțișoare realizate manual. Dorim să arătăm celor care cred că este greu sau nu au idee cum să facă un mărțișor cum pot realiza o astfel de podoabă tradițională. Poate ești și tu de acord că un mărțișor realizat de tine pentru mama sau pentru o persoană dragă capătă o valoare mai mare decât unul cumparat.

Toți concurenții vor primi premii constând în reviste pentru copii.

Ce trebuie să faceți?

Pentru a participa la concurs trebuie să ne trimiteți pe adresa de e-mail educatie@inmures.ro sau să postați direct pe pagina de Facebook a site-ului o fotografie cu mărțișorul final însoțit de o mică descriere a modului de realizare și a materialelor folosite la confecționarea mărțișorului vostru.

Vă puteți folosi de orice fel de materiale (plastic, mărgele, hârtie, lemn, materiale textile, etc). Mărțișoarele pot avea diverse mărimi și forme.

Premii

Primele 10 dintre cele mai mai votate mărțișoare de pe pagina de Facebook a site-ului vor primi ca premiu o carte de poezii pentru copii cu ilustrații deosebite. Titlul cărții este „Cucurigu - Piticot”  de Mediana Stan ( vezi descrierea cărții)

Regulamentul concursului

  • la concurs vor participa copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani cu maxim două mărțișoare îndrumați de părinți sau profesori;
  • fotografiile cu mărțișoarele finale care nu sunt postate pe pagina de Facebook sau trimise prin e-mail cu descrierea modului de realizare și materialele folosite nu vor intra în concurs
  • mărțișoarele primite după data finală de înscriere în concurs nu vor intra la votare
  • fotografiile care nu sunt clare sau modul de realizare care nu este scris clar si concis nu vor intra în concurs
  • toate mărțișoarele intrate în concurs vor intra în posesia site-ului și vor fi publicate pe site
  • concurenții care nu ne trimit datele personale (adresa completa, numele și prenumele, numarul de telefon) nu pot intra în posesia premiilor
  • după aprobarea pozelor adaugate în wall ele vor fi mutate în folderul concursului (vezi aici)

 

 

Taguri