Premiul I oferit de Casa Manițiu și Tumba

La CASA MANIȚIU, combinați atmosfera liniștită și relaxată cu o vizită la castelul Bran, cu o urcare pe Vârful Postăvaru din Poiana Brașov sau cu o seară petrecută pe străzile din centrul vechi al Brașovului.

Pensiunea este situată în localitatea Vulcan, la o distanță de cca. 20 km de Brașov, Poiana Brașov, Castelul Bran, Cetatea Râșnov, masivul Piatra Craiului și Bucegi.

La Casa Manițiu puteți poposi în weekend, în timpul săptămânii, în vacanță și în concediu pentru relaxare, odihnă și voie bună.

Vezi aici albumul foto al Casei Manițiu>>

 

Tumba.ro -organizatoare de tabere pentru copii

Pensiunea Casa Manițiu și firma Tumba sunt organizatoare de tabere și excursii pentru copii. Pe timpul verii părinții pot alege să îți trimită copiii în tabere de echitație, de munte, de creație, de activități diverse sau de biciclete. Tumba oferă programe și distracție pe gustul copiilor, dar și a părinților.

"Le plac poveștile și aventurile la nebunie. Impreună cu noi le trăiesc. Curioși, îndrăzneți, deschiși, veseli, nerăbdători, năzdrăvani, aventuroși. Ei sunt copiii dumneavoastră și copiii noștri pentru o săptămână sau un weekend. Apoi se întorc acasă și povestesc.

Copiii au socializat, au comunicat și și-au făcut prieteni. Unii mai buni, alții mai puțin apropriați.

Au învățat să se adapteze la programul din tabără și să respecte sau să accepte acele câteva reguli. Au învățat să se descurce singuri în unele situații, să se ajute unii pe alții în alte situații. Au învățat să fie generoși și să împartă, să îi respecte pe ceilalți copii și să se joace și să se distreze.Au fost responsabilizați și încurajați să se exprime.Toate acestea țin de experiența unei tabere pe care ei o trăiesc și care îi formează frumos și sănătos. "

Taguri