Dragoș Ognean - speologul, specialistul în tehnica speologiei alpine (TSA II.)

Dragoș Ognean

Dragoș, speologul programului de vacanță este membru al Federației Române de Speologie și al Clubului Montan 11. A explorat pe coardă avene adânci, a străbătut peșteri frumoase, s-a cățărat pe vârfurile cele mai înalte din munții Carpați.  El este cel care  ne va arăta cum să traversăm  în siguranță pe tiroliană și cum să facem nodurile principale de asigurare.

„Îmi place să explorez peșteri și să merg în drumeții pe munte.”

Molnár Imola - coordonatorul activităților sportive

Molnár Imola

Imola este psiho-pedagog.  De 8 ani desfășoară activități pentru copii. În timpul ei liber dă o mână de ajutor la portalul educatie.inmures.ro.

Într-o zi, după ce s-a împrietenit cu mulți copii, participanți la atelierul micilor artiști, pe care l-a organizat alături de colegii ei de la educatie.inmures.ro si revista Tuș, de ziua copilului, s-a găndit, că ar fi palpitant să organizeze și o aventură de zile mari pentru noii ei prieteni.

Căutarea de comori prin oraș i-a venit prima dată în minte, apoi traversearea pe tiroliană și nu în ultimul rând atelierele de benzi desenate. Ea va fi ghidul la marea căutare de comori, la concursul de înregistrare de sunete precum și alte jocuri și competiții.

Arina Borz- coordonatorul activităților de socializare

Arina Borz

Arina este coordonator  al portalului educatie.inmures.ro, din 2008, pe partea de comunicare.  Ea este persoana care ține legătura cu cadrele didactice și directorii de instituții de învățământ. Datorită ei am putut face cunoscut acest portal în întregul județ...și nu numai.


Ea va primi participanții în fiecare dimineața, și cu ajutorul ei ne vom cunoaște cu toții mai bine. Având experiență 6 ani în domeniul farmaceutic (asistentă) ea va asigura primul ajutor, în caz că cineva se accidentează.

 

Taguri