Participă la concursul "Micii Craftiști"!

ActivitățiCopii.ro, CraftMall.ro  și Educație.inmures.ro organizatori în parteneriat  FunScience.ro vă invită să participați la concursul "Micii Craftiști" cu premii minunate!

 
Concursul se va încheia în data de 5 iunie.
 
Pentru a participa la acest concurs dați click aici»

Reguli de participare:

1. La concurs poate participa orice grupă de copii de grădiniță din România;
2. Doamna educatoare trebuie să fie membră a site-ului ActivitățiCopii.ro (dacă nu este, se poate înscrie în orice moment);
3. Se alege un proiect de lucru manual cu tematica 1 Iunie - Ziua Copilului “Copilărie - Bucurie” și se lucrează cu copiii la grupă. Se vor face poze în momentul creației.
4. Din toate lucrările executate de copiii din grupă participantă la concurs, doamna educatoare va alege cea mai reușită creație, o va fotografia și o va posta în pagina de concurs;
5. Se cer pozele pas cu pas ale lucrării și o poză cu forma finală.
6. Postarea în pagina de concurs trebuie să mai cuprindă următoarele date: numele grădiniței și localitatea, grupa și NUMAI prenumele și vârsta copiilor care au executat lucrările alese. Se mai cere și o descriere amănunțită a materialelor și a procedurii de executare a proiectului.

7. Să se lase un mesaj pe pagina de concurs de pe site-ul http://educatie.inmures.ro la întrebarea: Doriți ca pagina instituției de învățământ în care lucrați să aibă o pagină web în cadrul portalului Educatie.inmures.ro?

 

Desemnarea câștigătorilor

La sfârșitul perioadei de concurs, juriul va desemna 4 câștigători după cum urmează: 3 (trei ) câștigători vor primi premii oferite de CraftMall.ro și un câștigător va primi premiu oferit de FunScience.ro.

Juriul va fi compus din Aniela (ActivitățiCopii), Imola (Educație în Mureș) și Flavius (CraftMall). Principiul după care se va juriza: originalitatea și frumusețea lucrărilor precum și încadrarea lor în tematica aleasă de noi și îndeplinirea cerințelor de la punctele 1-8 de mai sus.

Câștigătorii

Aceștia vor fi anunțați în pagina participanților după data de 7-8 iunie.

Doamnele educatoare câștigătoare vor trimite pe adresa de e-mail [email protected], adresa unde doresc să primească premiile.

Data de decernare a premiilor se va face în termen de 10 zile de la primirea datelor grădinițelor câștigătoare.

  • Atenție!
    - Câștigătorii concursului ne vor trimite adresa de livrare a premiului în maximum 10 zile de la publicarea câștigătorilor, altfel vom considera că a renunțat la premiu și va fi ales un nou câștigător.
    - Premiul va fi trimis prin poștă pe chetuiala CraftMall; dacă acesta nu este ridicat în timp util și returnat, câștigătorul va trebui să platească pentru o nouă livrare prin poștă."
Premiile acordate de CraftMall:
 
Premiul I - O Presă de decupare Sidekick

Mențiune -  Premiul oferit de FunScience.ro
- constă într-un atelier pus la dispoziție de FunScience, care va avea
loc în sala de gradiniță a grupei câștigătoare. Acest premiu poate fi oferit numai participanților din București. Pentru a vedea despre ce atelier este vorba dați click aici»

 

 

Lasă un comentariu

Pagina 1 din 1 1

#1 albianu mihaela a scris in data de: 05.06.2010 19:31
Lucram la pagina web a gradintei noastre, astfel ca am rezolvat deja problema cu siteul.