Magia Toamnei 2011

Afirmarea, cunoasterea si stimularea potentialului artistic al copiilor din unitatea noastra este in permanenta scopul principal al proiectelor educative pe care le desfasuram si in acest an scolar. 

 

Toamna  ne rasplateste in fiecare an cu roadele ei bogate. Ca multumire prescolarii gradinitei Albinuta au intrat in paradisul toamnei ,, sa ne contopim cu bogatia care o poarta pe umerii ei puternici si sa ne facem una cu natura zugravind in picturi si colaje, jocuri distractive si sportive, masti, cantece si poezii ceea ce ne spune sufletul nostru de copil: bucurie, boga.itie, reverie” au gandit ei impreuna cu initiatoarele proiectului Alina Anton si Natalia Dan, ajutate cu multa creativitate de ,Zana Toamnei,, Raluca Muica si Nadori Csilla-Beata in rolul Clovnului pus mereu pe ghidusii.

O mana de ajutor a primit intreaga echipa de proiect din partea educatoarelor care  si-au prezentat actiunile cu prescolarii intr-o maniera dedosebita si din partea parintilor prescolarilor care ne-au uimit cu promtidonator prdunea si creativitatea de a confectiona cat mai multe costume eco pentru copii in acest proiect.

Multumim pe aceasta cale si parintilor prescolarilor nostri pentru colaborare.

 

Coordonator programe si proiecte prof. Angela F.

Galerie foto

Magia toamnei 2011

Lasă un comentariu