Elefantul

Elefantul este cel mai mare animal de pe uscat. El poate atinge până la 3,5 metri în înălțime și o greutate de 6 tone. Trompa sa lungă îl ajută să ducă hrana și apa la gură. Este atât de puternic încât poate dărâma copacii pentru a le mânca frunzele.

Mai găsești pe site (copy 1)

Fișe didactice

Poezii

Crizantema
Poezia Crizantema

Basme populare

Basme populare- Făt frumos cu părul de aur
Făt frumos cu părul de aur

Făt frumos cu părul de aur

A fost odată într-o pustie mare un pustnic, și petrecea singur singurel. Vecinii săi erau fiarele pădurilor. Și așa era de bun la Dumnezeu, încât toate dobitoacele i se închinau, când se întâlneau cu dânsul.

Citește mai departe»

Spune-ți părerea

Poți comenta prin intermediul contului de Facebook

http://educatie.inmures.ro/

Taguri