Rezultate sportive obținute in perioada 19 -25.10.2009

LUPTE  LIBERE

Superliga seniori  Etapa a IV-a, pe  echipe,  23-24.10.2009  la Târgu Mureș-sala de  sport  CSS


La sfârșitul săptămânii în sala CSS din localitate a avut loc etapa a IV-a a Superligii de seniori la lupte libere. Au participat cele mai bune echipe din țară CSM Lugoj, CSA Steaua București, CS Dinamo Brașov și echipa gazdă CSS Tg. Mureș pregătită de prof. Gyarmati Ferenc.

După succesele de săptămâna trecută când la Campionatul Național individual sportivii de la CSS au câștigat 5 medalii,  și acum au avut o comportare exemplară. Fără seniorii din echipa și prezentând cu excepția unui sportiv o echipă formată din juniori s-au clasat la această etapă pe locul III pierzând  la Lugoj și Steaua dar învingând pe Dinamo Brașov.

În urma acestei etape echipa formată din sportivii Sandor Csaba 55 kg, Trifan Florin 60 kg, Fancsali Zsolt 66 kg, Boeriu Dragos 74 kg, Dragoș Vlad 84 kg, Moldovan Claudiu 120 kg nu mai poate pierde în cel mai rau caz locul IV acumulând mult mai multe puncte ca echipele de pe locul V, VI respectiv Armatura Zalău și CS Târgoviște.

La această etapă sau încheiat socotelile pentru locurile I și II echipa campioană devenind CSM Lugoj înaintea echipei Steaua București rămanand ca in urmatoarea etapa sa se decida si locul III intre CSS Tg Mures si CS Dinamo Brasov aceasta din urma fiind inca in avantaj.Va fi foarte greu de ajuns din urma dar nu imposibil.
  Este pacat ca acesta echipa nu poate folosi unii sportivi foarte valorosi,componenti ai lotului national de seniori,fiindca ei pentru a-si putea asigura traiul de fiecare zi lupta in Campionatul Germaniei.

Etapa a III –a, Liga Cadeti – pe  echipe,  23-24.10.2009 la  Hunedoara

În perioada 23-24.10.2009 la Hunedoara a avut loc etapa a III a Ligii de cadeți la lupte libere. Echipa de cadeți pregătiți de prof.Gyarmati Ferenc și prof.Trifan Florin au avut o comportare bună clasându-se pe urmatoarele locuri: Bodo Endre - loc III la 54 kg , Ravasz Tamas - loc III la 85 kg, Hogyes Bela - loc V la 58 kg , Iszlai Zsolt - loc V la 76 kg, Bucur Ionut - loc VI la 63 kg și Catană Ionuț - loc VI la 69 de kg.