Atelier de vară - "Teatrul copiilor", ediția a III a

Tabara -Teatrul copiilor
Atelierul din 2010, Teatrul 74

E vară, haideți să ne jucăm frumos! Educatie.inmures.ro inițiază ateliere de vară pentru copii cu vârsta între 8 – 12 ani, cu durata de zece zile lucrătoare, în perioada 18 iulie - 11 septembrie, cuprinzând 2 ore de limbă engleză, 2 ore de desen și hand-made și 3 ore de actorie/coregrafie/muzică, 1 oră pauză de masă la restaurant. 

Copiii vorbitori de limba maghiară pot vorbi în această limbă cu coordonatorii Raduly Melinda și Pop Irimie.

Atelierele se vor desfășura la firma Reea din Piața Republicii nr. 47, Tîrgu Mureș.

Pentru înscriere completați formularul de participare din mai jos sau vă puteți înscrie copilul și prin telefon la numărul: 0770.996.502 ( între orele 9.00-16.00 de luni până vineri), persoană de contact Arina Borz. 

La un atelier se pot înscrie 10 copii tentați de joc, limbă engleză și actorie. Costul unui atelier este de 320 lei de copil. 

Copiii sunt rugați să vină îmbrăcați cu tricou negru, pantaloni negri, trei sferturi, încălțăminte sport, cât mai lejer. Sunt rugați de asemenea să aducă o adeverință medicală că sunt apți pentru aceste activități și să declare dacă suferă de astm sau de vreo alergie sau dacă au un anumit regim alimentar. 

Spațiul de desfășurare: sediul Reea, Piața Republicii nr. 47, Tîrgu Mureș, aer liber.  

Planificarea atelierelor:

- Seria 1 (10 participanți): 18 iulie- 31 iulie) - nu mai sunt locuri libere

- Seria 2 (10 participanți): 1 august - 14 august 2011 -nu mai sunt locuri libere

 

Activitățile atelierelor se țin doar în condițiile în care se înscriu minim 9 copii.

Programul atelierului se va desfășura zilnic între orele 9-17.

Prețul atelierului: 320 lei/participant

Durata atelierului: 10 zile

Pentru copiii care au mai participat la "Atelierul de creație" în anii anteriori se oferă o reducere de 20% iar dacă mai aduc un prieten mai beneficiază de 10% reducere (total 30% reducere).

Copiii care nu au mai participat dar aduc un prieten beneficiază de o reducere de 10%.

 

Vezi coordonatorii atelierului de vară Teatrul Copiilor»

Vezi module de activitate ale atelierului de vară»

Regulamentul atelierului de vară»

Documente necesare pentru înscrierea la atelier»


 

Colaboratori

Asociatia Actus Dramatikus

Asociația Actus Dramatikus

Taguri